Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dlighth/public_html/admin/class/lib/class.sql.php on line 22
DLight Studio - web, játék, print, mobil
VÁLASZT
Kapcsolat

Mielőtt kapcsolatba lépne velünk, pár jellemző kérdésre az alábbakban találja válaszunk:

 

Mennyiért készítenek el egy honlapot?
Kérem fejtse ki milyen honlapot szeretne! Mit mutasson a honlap: szolgáltatást, terméket? Szeretné az oldal tartalmát Ön módosítani? Addig amíg nem tudjuk a pontos feladatot, nem tudunk árat mondani rá. Azok a cégek akik 20-50 ezer forintos áron ajánlják az elkészítést, sablonnal dolgoznak. Olcsónak lehet olcsó, de semmiféleképpen sem egyedi. Amennyiben Önnek egyedi elképzelései, igényi lennének, ebben az esetben az ár többszörösére fog rúgni - ezt érdemes szem előtt tartani.

 

A nagybátyám kisfia 5 ezerért is megtudja csinálni, Önöknek miért kerül ez többe?
A több éves tapasztalat, a rendszer ismerete, a szaktudás, és még pár olyan tulajdonság, ami a nagybátyja kisfiánál valószínűleg hiányzik. Így az 5 ezer forintos munkát amit három hónap után megkap, de nem olyan minőségben ahogy várta, mi elkészítjük három hét alatt mindenképpen úgy, ahogy Ön szeretné.

 

Amennyiben a fentieken túlmenően további kérdése lenne, kérem keressen meg minket az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 30 207 5679

E-mail: info@dlight.hu

 

 

 

Termékünk
BrainPostit
Projekt menedzser és Vállalat irányítási rendszer az Ön igényeinek megfelelően. Tegye könnyebbé cége működését, és adjon utat a fejlődésnek. Sokszor az időhiány a legnagyobb ellenség. Segítünk legyőzni.
Munkáink

Strict Standards: Non-static method session::endSession() should not be called statically in /home/dlighth/public_html/index.php on line 51