Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dlighth/public_html/admin/class/lib/class.sql.php on line 22
DLight Studio - web, játék, print, mobil
VÁLASZT
Ló 3D model
megrendelő:Farmapid Kft.

Állatokkal a munka nem könnyű, így a technikai segítség mindig jól jön. Eme nemes állatfaj megjelenítése minden grafikust megihlet, így nem lóghattunk ki mi sem a sorból.


GRAFIKA
Pizza Boy
megrendelő:

Egy Pizzéria szórólapjának dekorációjához készítettünk grafikát. Nem kértek szokványost, inkább valami szembetűnőbbre vágyott a megrendelő.


GRAFIKA
Doki ház
megrendelő:

Animációs filmhez készült ház. Mivel belső jelenetek is készültek, így az épület belső részét is el kellett készítenünk. A vizimalom és a kis híddal sikerült rendhagyóvá tenni a kis házat.


GRAFIKA
Termékünk
BrainPostit
Projekt menedzser és Vállalat irányítási rendszer az Ön igényeinek megfelelően. Tegye könnyebbé cége működését, és adjon utat a fejlődésnek. Sokszor az időhiány a legnagyobb ellenség. Segítünk legyőzni.
Munkáink

Strict Standards: Non-static method session::endSession() should not be called statically in /home/dlighth/public_html/index.php on line 51