Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dlighth/public_html/admin/class/lib/class.sql.php on line 22
DLight Studio - web, játék, print, mobil
VÁLASZT
Global GPS Audio Travel Guide
megrendelő:iGuidU WORLD Ltd.

GPS alapú hangos utikalauz. A világot járva nem viehtünk magunkkal mindig idegenvezetőt, de jó lenne tudni minden információt arról, hogy mi vesz minket körül. A vastag könyveket hivatott felváltani ez az iOS aplikáció.


Bestnails
megrendelő:Elite Cosmetix Ltd.

Műköröm minden mennyiségben. Legalább is amit egy iOS aplikációba bele lehet zsúfolni. A sokszínűség nem csak a körmökre igaz, hanem a funkciókra is, amivel az alkalmazást felruháztuk. Itt mindent meg lehet tudni a műkörmök világáról, amire szüksége van egy érdeklődőnek.


Termékünk
BrainPostit
Projekt menedzser és Vállalat irányítási rendszer az Ön igényeinek megfelelően. Tegye könnyebbé cége működését, és adjon utat a fejlődésnek. Sokszor az időhiány a legnagyobb ellenség. Segítünk legyőzni.
Munkáink

Strict Standards: Non-static method session::endSession() should not be called statically in /home/dlighth/public_html/index.php on line 51