Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dlighth/public_html/admin/class/lib/class.sql.php on line 22
DLight Studio - web, játék, print, mobil
VÁLASZT
Global GPS Audio Travel Guide
megrendelő:iGuidU WORLD Ltd.

GPS alapú hangos utikalauz. A világot járva nem viehtünk magunkkal mindig idegenvezetőt, de jó lenne tudni minden információt arról, hogy mi vesz minket körül. A vastag könyveket hivatott felváltani ez az iOS aplikáció.

Ha szeretnénk tudni, milyen látványosságok vesznek minket körül az adott helyen, és ezekről bővebb információra is kiváncsiak vagyunk, a legjobb megoldás ez az iOS alkalmazás.

GPS alapján megkeresi a térképen hol tartózkodunk, és megmutatja milyen látványosságok vesznek minket körül. Az információ áradat még csak itt kezdődik, mivel a látványosságra kattintva arról leírást találunk, amit meg is hallgathatunk.

Ezentúl egy kézben hordható kis idegenvezetővel tudjuk járni a világot.

Kellemes nézelődést kívánunk.

Termékünk
BrainPostit
Projekt menedzser és Vállalat irányítási rendszer az Ön igényeinek megfelelően. Tegye könnyebbé cége működését, és adjon utat a fejlődésnek. Sokszor az időhiány a legnagyobb ellenség. Segítünk legyőzni.
Munkáink

Strict Standards: Non-static method session::endSession() should not be called statically in /home/dlighth/public_html/index.php on line 51