Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dlighth/public_html/admin/class/lib/class.sql.php on line 22
DLight Studio - web, játék, print, mobil
VÁLASZT
Neroli kozmetika
megrendelő:Neroli kozmetika

Neroli kozmetika egy kis vállalkozás, ahol a szépséget nagy becsben tartják. Az igazi szépség belülről fakad, a test és lélek harmóniájának megtalálásában segítenek. Az oldal nem csak a szolgáltatások reklámozására volt hivatott, hanem aktuális információk megjelenítésére is.

A szép megjelenésen felül, a megrendelő kérése volt, hogy a tartalmak kezelését ő tudja elvégezni. Az oldal kapott egy adminisztrációs felületet, ahol kényelmesen lehet a tartalmakat, árakat, akciókat kezelni.

Termékünk
BrainPostit
Projekt menedzser és Vállalat irányítási rendszer az Ön igényeinek megfelelően. Tegye könnyebbé cége működését, és adjon utat a fejlődésnek. Sokszor az időhiány a legnagyobb ellenség. Segítünk legyőzni.
Munkáink

Strict Standards: Non-static method session::endSession() should not be called statically in /home/dlighth/public_html/index.php on line 51